• Zinloze schade

  – Bijgewerkt op 25 April 2021 – Dit bericht houdt me nu al een paar dagen bezig. Voorspeld was dat de unieke beperkingen die Nederland heeft opgelegd vrijwel niets zouden opleveren aan bescherming, maar wel grote schade zouden aanrichten. Nu zijn beide effecten voor iedereen zichtbaar.

  …lees verder…

 • Hoe sneller hoe beter

  – Bijgewerkt op 21 Oktober 2021 – Best verbazend, dat iemand die vliegtuigontwerper is geweest bij Fokker geen verstand heeft van aerodynamica. Zoals blijkt uit een opmerking van lector Paul Peeters vandaag in de Gooi- en Eemlander:

  …lees verder…

 • Vliegfantasie

  – Bijgewerkt op 2 Februari 2022 – Vrijwel iedereen heeft als kind wel eens gefantaseerd te kunnen vliegen. In deze strip deelt een jongen die droom met zijn huisdier.

  …lees verder…

 • Vliegverbod voor de B├╝hne

  Tegen de klippen op houden onverstoorbare en plichtsgetrouwe KLM-bemanningen onmisbare luchtvaartverbindingen zoveel mogelijk in stand.

  …lees verder…

 • Goed geld

  Het is wel bijzonder dat je tien jaar over je studie economie doet en dat je dan toch nog grote hiaten in je kennis hebt op het gebied van de economie van infrastructuur. Want dat is het geval bij professor Prast, zo blijkt uit meerdere missers in haar opiniestuk in de NRC van vandaag, waarin…

  …lees verder…